Česta pitanja

Da li koristite svoja ili naša kemijska sredstva za čišćenje?

Obrt za čišćenje "Ben Fatto" koristi isključivo sredstva za čišćenje sa Eco label certifikatom. Ne prakticiramo čišćenja sa komercijalnim kemijskim sredstvima dobivenih od naručioca već isključivo radimo sa profesionalnim sredstvima za čišćenje.

Možemo li Vas pozvati da očistite apartman isti dan?

Naručivanje čišćenja je minimum dva dana prije dolaska naših djelatnika kao i uplata na naš žiro račun.

Da li je ista cijena za normalno uprljan apartman kao i za veoma zapušten apartman?

Obrt zadržava pravo, ukoliko apartman nije čišćen duži vrijemenski period (npr 6 mj.), promjenu cijene jer tada čišćenje ulazi u kategoriju "generalno čišćenje" i usluga je skuplja.

Možemo li kod Vas naručiti kako da nam pospremite posteljinu na krevetu?

Naše djelatnice Vam mogu pospremiti krevete na način na koji vi to želite i preporučiti moderne trendove hotelijerskog postavljanja posteljina i ručnika.

Da li je čišćenje apartmana sa kućnim ljubimcem skuplje ili ne?

Usluga čišćenja apartmana sa kućnim ljubimcima koji se linjaju se naplaćuje 15% skuplje jer je potrebno više usisavanja i čišćenja.

Može li se ostvariti popust na redovno čišćenje?

Učestala čišćenja kod istih naručioca, naravno, osigurava bolju cijenu usluge i bolji popust.

Što se događa ako naručim čišćenje, a vi nemate tada slobodan termin?

Svaka rezervacija termina putem web servisa, telefonski ili osobno se smatra narudžbom, u skladu sa zakonom. Rezervirani termin nije obvezujući. Ukoliko odabrani termin nije dostupan "Ben Fatto" će obavijestiti korisnika pravovremeno i ponuditi alternativni termin.

Što se sve može čistiti?

Prostori koji mogu biti obuhvaćeni uslugom čišćenja su:

  • apartmani
  • poslovni prostori
  • stambeni prostori (kuće,stanovi..)
  • stubišta.

Da li se kod Vas mogu dobiti usluge čišćenje unutrašnjosti hladnjaka, pećnice, kuhinjskih elemenata, podruma, pranje prozora i sl?

Sve navedeno spada u Dodatne usluge profesionalnog čišćenja Obrta za čišćenje" Ben Fatto". Potrebno je takve usluge dodatno najaviti.

Da li račun za usluge dobijamo osobno od vaših djelatnika tj. čistačica?

Korisnik plaća uslugu prilikom naručivanja nakon potvrde termina od strane djelatnika Obrta "Ben Fatto" ili po dogovoru poslije obavljenog posla. Račun se dobiva e-mailom.